Producatori
NewsLetter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cereri de Ofertă
Nu aveti produse in cererea de oferta!

Solutie decapanta Emex CM Cleaner

Solutie decapanta Emex CM Cleaner
Solutie decapanta Emex CM Cleaner
Producător: Emex
Cod produs: decapant-vopsele
Disponibilitate: La Comandă

   "Emex CM Cleaner" reprezinta solutia profesionala de mare randament, utilizata pentru decaparea vechilor straturi de vopsele,emailuri,contaminanti organici,adezivi sintetici,etc.

  Pentru o mai buna aplicare atat pe suprafetele orizontale dar si verticale si pentru a se intarzia evaporarea, produsul se prezinta sub forma de pasta.
 
 Caracteristici:contact si actionare rapida;aplicare usoara fara necesitatea sablarii;nu afecteaza materialele plastice;actiune eficace de inlaturare a straturilor atat vechi dar si consistente de vopsea, adezivi sintetici sau a contaminantilor dificili.  
 
   Produsul profesional "Emex CM Cleaner" este ideal pentru decaparea si curatarea straturilor vechi de email si vopsele de pe orice fel de suprafata sau pentru inlaturarea cu usurinta a adezivilor (ex.: prenadezul),produselor pe baza de rasini naturale sau sintetice,spumelor poliuretanice,etc.  
 
   Solutia decapanta  "Emex CM Cleaner" indeparteaza produse precum: vopsele alchido – uretanice, tencuieli sintetice, vopsele si emailuri alchidice, acrilice (lavabile),adezivi sau alte produse.
   Avand o gama larga de actiune, pentru produsele mai putin cunoscute se recomanda teste prealabile.  Se interzice diluarea solutiei decapante "Emex CM Cleaner" la aplicare.
 
   Se recomanda ca aplicarea sa fie facuta la o temperatura care sa depaseasca minimul de 5°C.  
        Dupa gonflarea stratului de vopsea (adeziv, etc.) acesta se indeparteaza cu spaclul sau cu apa sub presiune.
 Pentru  acoperirile  in strat gros, de genul tencuielilor polimerice, pentru a se obtine efectul dorit este obligatorie aplicarea unui strat suplimentar de  "Emex CM Cleaner"  inainte de indepartarea peliculei.  
In vederea de a ajunge la performante maxime va rugam sa cititi cu atentie Instructiunile de Aplicare si Fisa Tehnica, situate in meniul de mai jos.
 

Date Tehnice:
 
- Aspect: gel - pasta;
 
- Densitate: 1,14 - 1,22 gr/cm3;
 
- Culoare: usor galbui;
 
- Temperatura de aplicare: 5-35 oC;
 
- Consum specific: 100-150 g/m2.
 

Pelicula
 
- - Nu este cazul - -

  INFLAMABIL !!!   ---   NOCIV !!!


 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Copyright © BWB Family Holding SA
Vopsea-Vopsele.Ro © 2018