Producatori
NewsLetter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cereri de Ofertă
Nu aveti produse in cererea de oferta!

Sanitizant Emex Forte

Sanitizant Emex Forte
Sanitizant Emex Forte
Producător: Emex
Cod produs: solutie-anti-mucegai
Disponibilitate: La Comandă

   Solutia de Sanitizare Antimucegai "Emex Forte" este un amestec concentrat de tiazolinone pentru tratarea la suprafata si in adancime a suprafetelor contaminate cu: micro alge, fungi, Fond solutie antimucegai, bacterii, drojdii si mucegaiuri, vizibile (in general sub forma de igrasie) sau nu.

   Se foloseste inaintea aplicarii de vopsele lavabile sau tencuieli decorative. Acest produs are un spectru foarte larg de actiune si are atat rolul de a decontamina chiar si in profunzime zonele deja atacate, dar si acela de a preveni aparitia oricarei forme de igrasie si chiar a riscului acesteia.
 
   Caracteristici principale:  
 - Aplicare usoara;    
 - Timp de uscare redus;    
 - Actioneaza  in profunzime;    
 - Inhibitor pentru igrasie;    
 - Actiune in timp mediu de contact;    
 - Distruge contaminantii din substraturi;    
 - Elimina predispozitia substratului la fungi;    
 - Dezinfecteaza suprafetele afectate de mucegaiuri, alge, etc.;    
 - Caracter nepoluant.
 
   Solutia de Prevenire a Mucegaiului "Emex Forte" este folosita pentru tratarea suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor, de diverse structuri, contaminate cu mucegaiuri dar si pentru inhibarea aparitiei oricaror forme ale acestuia.    
   Acest produs poate fi folosit in orice zona a cladirilor, expusa chiar umezelii excesive, invederea protejarii avansate impotriva mucegaiurilor de orice fel, inaintea pregatirii suprafetelor pentru acoperirea cu vopsele lavabile.
 
   Se foloseste un strat de baza pentru protejarea urmatoarelor tipuri de suprafete: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.In vederea pregatirii ulterioare a suportului, dupa protejarea cu Solutia Antimucegai se recomanda aplicarea unei Amorse Antimucegai "Emex" si Grundului de Egalizare si Umplere Pori "Emex", slefuibil.    
 
   Aceasta solutie de prevenire si eliminare a mucegaiului nu are restrictii de aplicare pentru suprafetele de baza minerala si este folosita cu succes in sistem cu orice vopsea lavabila.
   Este recomandata cu prioritate pentru: Vopsea Lavabila Premium "Emex Gold", Lavabila Antimucegai "Emex", Vopsea Superlavabila "Emex" sau Vopsea Lavabila Satinata "Emex Silk".
 
 

Date Tehnice:
 
- Aspect: lichid alb-laptos;
 
- Densitate: 1,00 ± 0,05 gr/cm3;
 
- Mod de actiune: in profunzime;
 
- Timp de atiune: 8 ore;
 
- Nevolatile: 9,50 ± 1 %;
 
- pH: 6-7;
 
- Dilutie: nu se dilueaza;
 
- Consum specific: 50-100 g/m2/strat.
 
 

Pelicula
 
- - Nu este cazul - - 
 
 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Copyright © BWB Family Holding SA
Vopsea-Vopsele.Ro © 2018