Producatori
NewsLetter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Cereri de Ofertă
Nu aveti produse in cererea de oferta!

Masa de Spaclu (Glet) Emex LQ

Masa de Spaclu (Glet) Emex LQ
Masa de Spaclu (Glet) Emex LQ
Producător: Emex
Cod produs: masa-spaclu
Disponibilitate: La Comandă

   Masa de Spaclu pentru Reparatii "Emex LQ" este un produs plastifiat, gata de aplicare, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, destinat: netezirii suprafetelor neuniforme, umplerii rosturilor si fisurilor dintre si din placile de beton si in general corectarii defectelor de pe orice tip de suprafata care urmeaza sa fie acoperite cu vopsele lavabile sau produse similare.

 
   In cazul extistentei igrasiei si a mucegaiului pe suportul care urmeaza a fi utilizat, se recomanda folosirea in prealabil a Sanitizantului Forte "Emex".
 
   Caracteristici principale:    
 - Aderenta foarte mare la suport;  
 - Timp de uscare redus;  
 - Proprietati termoizolante;  
 - Proprietati fono absorbante;  
 - Pelicula flexibila;  
 - Uscare la aer;  
 - Colorabila in orice nuanta;    
 - Rezistenta la medii alcaline;
 - Caracter nepoluant.
 
   Masa de Spaclu (pasta pentru reparatii) este folosita pentru netezirea neuniformitatilor aflate la suprafata tencuielilor, zidariilor, gleturilor, etc., pentru umplerea gaurilor sau rosturilor dintre Fond adeziv constructiei si din placile de acoperire (beton, rigips, s.a.) si pentru corectarea defectelor, fisurilor, neregularitatilor sau efectuarea de reparatii la suprafete de orice tip, in timpul pregatirii suprafetei.  
 
  Acest produs este compatibil cu urmatoarele tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
 
   Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, carton, azbociment, polistiren expandat.
  Desi  acest tip de pasta de reparatii, gata preparata, are ca prima utilizare efectuarea de reparatii si corectarea suprafetelor, datorita adezivitatii si proprietatilor sale superioare (elasticitate, flexibilitate, compatibilitate cu diverse suporturi) poate fi folosit si la lipirea diverselor elemente utilizate in constructii (precum: lambriuri, placi de polistiren, s.a.).
 
    In cazul in care Masa de Spaclu este folosita pentru lipire, se va asigura pregatirea suportului inaintea aplicarii: suprafetele trebuie sa fie netede, plane, uscate, rezistente.
 
   Trebuie avut in vederea ca, betoanele care contin aditivi ca: silicati, alcool polivinilic, ceruri, etc., pot influenta in mod negativ aderenta produsului.
 
 

Date Tehnice:
 
- Aspect: pasta alba;
 
- Densitate: 1,45 ÷ 1,60 gr/cm3;
 
- Nevolatile: min. 75-78 %;
 
- Timp de uscare maxim: 18 ore;
 
- pH: 8-9;
 
- Dilutie: nu se dilueaza;
 
- Consum specific: 150-200 g/m2/strat.
 
 

Pelicula
 
- - Nu este cazul - -
 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Copyright © BWB Family Holding SA
Vopsea-Vopsele.Ro © 2018